Spune ceva frumos

Oare, în esența lor, oamenii sunt cu adevărat buni?

Nu cu mult timp în urmă, v-am prezentat topul celor mai bune farse în locuri publice. Astăzi, vă prezint o nouă colaborare dintre Improv Everywhere și Muzeul Guggenheim.

Say Something Nice este un proiect simplu care și-a dorit să arate că new-york-ezii nu sunt atât de nepoliticoși cum tind să creadă majoritatea oamenilor. Prin urmare, Improv Everywhere a amplasat în locuri publice un pupitru din lemn, pe care se afla montat un megafon și, gravat pe o placă, îndemnul “spune ceva frumos”.

Un îndemn căruia i s-a curs destul de repede. Unii trecători au optat pentru urări destul de banale, în timp ce alții s-au manifestat într-un mod mai elaborat. Ceea ce contează este însă că exercițiul Improv Everywhere a funcționat. Priviți.

Oare cum ar funcționa acest exercițiu simplu într-unul din orașele României?

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu