Spune ceva frumos

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Oare, în esența lor, oamenii sunt cu adevărat buni?

Nu cu mult timp în urmă, v-am prezentat topul celor mai bune farse în locuri publice. Astăzi, vă prezint o nouă colaborare dintre Improv Everywhere și Muzeul Guggenheim.

Say Something Nice este un proiect simplu care și-a dorit să arate că new-york-ezii nu sunt atât de nepoliticoși cum tind să creadă majoritatea oamenilor. Prin urmare, Improv Everywhere a amplasat în locuri publice un pupitru din lemn, pe care se afla montat un megafon și, gravat pe o placă, îndemnul “spune ceva frumos”.

Un îndemn căruia i s-a curs destul de repede. Unii trecători au optat pentru urări destul de banale, în timp ce alții s-au manifestat într-un mod mai elaborat. Ceea ce contează este însă că exercițiul Improv Everywhere a funcționat. Priviți.

Oare cum ar funcționa acest exercițiu simplu într-unul din orașele României?

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu