Improv Everywhere: topul celor mai bune farse in locuri publice

Sunt autorii unora dintre cele mai cunoscute farse în locuri publice care circulă pe internet. Cel mai recent “prank” a fost organizat cu doar câteva zile în cadrul unei suite de evenimete organizate de celebrul Guggenheim Museum.

Se definesc simplu: “Improv Everywhere este un colectiv din New York City care organizează pe glumă colectivă ce creează haos şi bucurie în locuri publice.” Și sunt atât de buni încât, cea mai recentă farsă a lor – The Mute Button – a fost inclusă în proiectul stillspotting nyc al celebrului Guggenheim Museum. Filmarea a fost urcata pe youtube în data de 31 mai și, până la acestă oră, a depășit 1.125.000 de vizualizări.

Și, pentru a vă forma o opinie mai clară, vă prezint după The Mute Buton topul celor mai bune trei farse ale Improv Everywhere: Frozen Grand Central (peste 26.500.000 de vizualizări pe YouTube), No Pants Subway Ride (peste 18.000.000 de vizualizări) și Star Wars Subway Car (peste 5.500 de vizualizări).

Improv Everywhere a fost creat în august 2001 de către Charlie Todd și a executat până acum peste 100 de misiuni care au implicat zeci de mii de “agenti sub acoperire”. Iar dacă ați prins gustul, găsiți aici întreaga listă a misiunilor.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu