Somnul iubirii mele

“Ce se întâmplă cu îndrăgostiții atunci când dorm?

Doar dorm unul lângă celălalt, fiecare cu somnul său, sau împărtășesc anume locuri sau emoții? Există un soi de “dans nocturn al îndrăgostiților” – poate o formă subconștiență de tandrețe – sau unul îi întoarce spatele celuilalt? Există vreo legătură cu celălalt, cu “jumătatea de suflet” a celuilalt?”

Acestea sunt întrebările la care a încercat să răspundă fotograful austriac Paul Schneggenburger în cadrul proiectului The Sleep of the Beloved, început în anul 2010 ca proiect de diplomă la absolvirea Universității de Arte Aplicate din Viena și continuat și astăzi. Un proiect în cadrul căruia Paul invită cupluri de îndrăgostiți să doarmă în patul cu lenjerii negre din cel de-al doilea dormitor al apartamentului său, în timp ce sunt fotografiați cu lungă expunere (expunerea aparatului este setată pentru șase ore, de la miezul nopții, până la șase dimineața). Iată câteva dintre fotografiile rezultate.

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu