Viată!

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Viață!
Mi-ai putea fura oricând orice…știu,

Bucuria momentelor cele mai simple, când simt cu adevărat că trăiesc, lumina soarelui care îmi mângâie nu doar chipul ci și sufletul, vântul care îmi dă aripi, formele și culorile care mă fac să respir, cărțile care mă poartă în alte universuri și mă împovărează cu ani și secole, dar o povară atât de dulce că m-aș împovăra zilnic. Mi-ai putea fura zâmbetele oamenilor dragi care mă înalță până la cer, cer de care sunt dependentă, amintirile care mă fac să călătoresc în timp iar și iar, atingerile cele mai tandre ale stăpânului inimii mele
Acestea toate ai putea să mi le iei…

Dacă mi le vei lua, am mă scol din negrul gândurilor și al suferinței și am să te fac să plătești, îți jur!

Te voi fura viață, te voi fura din orice colț, din orice umbră. Din orice vale moartă m-ai arunca, am să mă ridic și am să vin spre tine ca un hoț, cum și tu ai venit spre mine. M-ai scos din pântecul mamei și ai promis că mă înveți să trăiesc onest și că spinii pe care voi călca nu vor suge sânge din călcâiul meu, dar ai mințit și pentru aceasta îți promit, dacă mă vei fura, am să TE FUR… doar ca să vezi și tu, cum e să fii furată.

viata

Ciobanu Violeta Sabina

Ciobanu Violeta Sabina De același autor

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici. Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul aceluiași formular.

Recomandări

Adaugă comentariu