Parfumul cu miros de carte

Da, chiar s-a inventat: parfumul al cărui miros este acela de carte nouă.

Se numește Paper Passion și a fost creat de către designerul de parfumuri Geza Schoen, cu ajutorul designerului de modă Karl Lagerfeld. Un parfum care miroase precum cărțile proaspăt tipărite. Pentru că, așa cum spune, Lagerfeld, “mirosul cărților proaspăt tipărite este cel mai frumos miros din lume”.

Un parfum dedicat iubitorilor de carte, care – cum altfel? – vine împachetat într-o “carte” cuprinzând texte semnate de Karl Lagerfeld, Günter Grass, Geza Schoen şi Tony Chambers.

Acum, este adevărat, este mai bine să citești o carte decât să miroși ca o carte. Însă la fel de adevărat este și faptul că, într-adevăr, cărțile noi miros foarte bine (mie, recunosc, îmi place chiar foarte mult acest miros). Parfumul poate fi procurat contra sumei de 88 de euro de aici.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

2 comentarii

  1. Dorina

    Decât să fiu parfum care miroase a carte, aș prefera să fiu o carte deschisă pentru umanitate cu miros de cinste, inteligență și curaj.

Adaugă comentariu