Cea mai mare proiectie holografica realizata pentru o prezentare de moda

Cea mai recentă prezentare de modă a fashion designerului german Stefan Eckert e fost și cea mai mare proiecție holografică realizată vreodată în industria modei.

Pentru a comunica filozofia din spatele Haute Couture, cea mai recentă colecție de modă lansată de designerul Stefan Eckert, regizorul Florian Sigl și grafic designerul Tim Jockel au pus în scenă cel mai complet show holografic în 3D realizat vreodată pentru o prezentare de modă. O prezentare de modă care include iluzii optice complete, creând impresia că regulile timpului și spațiului nu mai există. Priviți.

Iar dacă vă întrebați cum a fost realizată magia din spatele acestui spectacol holografic, iată un montaj conținând câteva dintre elementele elemente cheie.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu