Posete pentru hipsterite

Pentru că Louis Vuitton prea are multă lume!

Iar dacă are prea multă lume, înseamnă că nu pot avea și ele. Pentru că atunci nu ar mai fi cool. Și pentru că au auzit ele că și cititul ar fi cool. “Nu, nu cititul de filme dragă! Nici de sms-uri, tu! Cititul de cărți. Da, dragă, cititul de cărți de citit. D-alea adevărate tu! De le găsești în subsol la mall, între raful de dividiuri și cafenea.” Motiv pentru care, În căutarea timpului pierdut al lui Marcel Proust ar putea fi o alegeră perfectă. “Unde mai pui că are și titlul în germană, tu! Nu că ar interesa pe cineva ce înseamnă!”

Poșetele sunt create manual de către cuplul de designeri lituanieni Aleksandras Pogrebnojus și Vida Simanavičiūtė, sunt din piele de antilopă și au încrustații din argint. Costul unei poșete este de 390 de euro.

Karl Marx – Capitalul

Lev Tolstoi – Război și pace

Biblia

Aleksandr Pușkin – Evgheni Oneghin

(sursa: A&V)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. Bianca

    Ma tem ca i vba de capitalism,nu capital…

Adaugă comentariu