Despre intimitate

Da, “este tot ceea ce ai nevoie”, nu-i așa?

“Se schimbă ceva în momentul când decizi că ai găsit o persoană în fața căreia ești gata să dezvălui părți din sufletul tău.

Ceva iese în evidență și face ca momentul să devină unic. O claritate multidimensionala profundă semănând cu o grămăjoara de praf de stele adunata cu grijă. În acel moment șoptești “în sfârșit”, iar ochii ți se umplu de lumină și spontaneitate. Și nu îți pasă dacă inima o să ți se topească sau o să se fărâmițeze în acest proces, pentru că acest curaj spontan anulează frica și neîncrederea ta.

Trăiești pentru moment; pentru că, pentru o secundă sau mai multe, ești dulce forțat/ă sa te supui intimității necondiționate. Este un moment de răsplată psihologică care izbește toate disciplinările autoimpuse și fondate pe teroare.

Este tot ceea ce ai nevoie.”

Anaïs Nin
(21 februarie 1903 – 14 ianuarie 1977)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu