Despre intimitate

Da, “este tot ceea ce ai nevoie”, nu-i așa?

“Se schimbă ceva în momentul când decizi că ai găsit o persoană în fața căreia ești gata să dezvălui părți din sufletul tău.

Ceva iese în evidență și face ca momentul să devină unic. O claritate multidimensionala profundă semănând cu o grămăjoara de praf de stele adunata cu grijă. În acel moment șoptești “în sfârșit”, iar ochii ți se umplu de lumină și spontaneitate. Și nu îți pasă dacă inima o să ți se topească sau o să se fărâmițeze în acest proces, pentru că acest curaj spontan anulează frica și neîncrederea ta.

Trăiești pentru moment; pentru că, pentru o secundă sau mai multe, ești dulce forțat/ă sa te supui intimității necondiționate. Este un moment de răsplată psihologică care izbește toate disciplinările autoimpuse și fondate pe teroare.

Este tot ceea ce ai nevoie.”

Anaïs Nin
(21 februarie 1903 – 14 ianuarie 1977)

Ne bucurăm pentru că ne citești. Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi.
Ne poți susține prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu