Babelul nostru de fiecare zi

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Despre Turnul lui Babel, carti, cultură și bunătate în topul celor mai apreciate cinci articole din săptămâna 15 – 21 mai.

Turnul lui Babel: o constructie din 30.000 de carti. Pentru că UNESCO a desemnat Buenos Aires drept Capitala Mondială a Cărții în 2011, în piața San Martin a fost ridicat un turn al lui Babel format din 30.000 de cărți.

Astazi si astazi si astazi. Traieste-ti viata. In fiecare zi. Când a împlinit 30 de ani, Jonathan Harris a început un ritual simplu: acela de a face o fotografie în fiecare zi și de a posta-o pe propriul site, înainte de culcare.

Primaria si cultura, bolovanul si Masca. Primăria condusă de Liviu Negoiță nu permite Teatrului Masca să-și joace piesele în parcurile din sectorul 3.

Cea mai frumoasa cerere in casatorie. Este una dintre cele mai frumoase cereri în căsătorie. Sau măcar una dintre cele mai ingenioase cereri în căsătorie.

Fundamental, oamenii sunt buni. De un an de zile, în trei restaurante americane, oamenii plătesc pentru ceea ce consumă doar atât cât ei consideră de cuviință. Iar sistemul pare să funcționeze.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu