Desfacatorul social de bere

Doi studenți germani au imaginat un desfăcător de bere care, atunci când este folosit, creează un eveniment pe facebook și îți invită prietenii la petrecere.

Ideea este simplă și, evident, a fost extrem de bine primită în social media: un desfăcător de bere care, atunci când este folosit, se conectează automat la contul tău de facebook, creează un eveniment specificând locația în care te afli și îți invită toți prietenii la petrecere.

Denumit Heineken Bluetooth Bottle Opener, desfăcătorul de sticle a fost imaginat de către germanii Max Arlestig and Maximilian Gebhardt în cadrul unui proiect studențesc care a avut ca punct de plecare campania The Invite desfășurată de Heineken.

După un Van Gogh din 8.000 de capace de bere, iată un nou proiect studențesc care generează un buzz enorm în social media și, ce să vezi, este legat tot de bere. A, să nu uit: desfăzătorul de bere a fost doar imaginat, nu și realizat. 🙂 Priviți.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu