Cele mai frumoase fotografii ale coastei spaniole

Deși autodidact, Jose Ramon Irusta este autorul unora dintre cele mai frumoase fotografii ale zonelor de coastă ale Spaniei.

“Văd lumea prin intermediul aparatului de fotografiat și încerc să o transpun în fotografiile mele”, spune Jose Ramon Irusta despre sine. Născut în Castro Urdiales, un oraș situat pe coasta Spaniei, a privit, un timp, fotografia ca pe un hobby. Un hobby care a crescut în intensitate și i-a permis să dezvolte un stil personal. Un stil în care oamenii reușesc să se regăsească.

Prin intermediul fotografiilor sale extraordinare, își dorește să contribuie la conștientizarea influenței benefice pe care o au protecția și conservarea zonelor de coastă. Fotografii extraordinare, am zis? Iată câteva dintree acestea.

Mai multe fotografii pe site-ul lui Jose Ramon Irusta.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu