Unde Dumnezeu este Matt?

Cel mai amuzant dansator de pe YouTube revine cu o nouă filmare.

Cu aproape 43 de milioane de vizualizări, videoclipul care urmează, prezentându-l pe Matt Harding dansând cu foarte mult suflet (dar foarte prost), înconjurat de oameni din diferite țări, este unul dintre cele mai vizionate filme de pe YouTube. Mai exact: se află pe locul trei în secțiunea celor mai vizionate filme de călătorie din întreaga existență a YouTube.

Totul a început în 2003 (da, Matt Harding tot călătorește de aproape 10 ani), când a decis să își dea demisia de la locul de muncă și, urmându-și sufletul, să plece prin lume. Astăzi Matt este celebru în lumea întreagă, nu grație unui dansului său “tembel”, ci grație bucuriei pe care o aduce oamenilor de pretutindeni. Aceasta este cea mai recentă filmare a călătoriilor sale.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu