Gala Filmului Japonez

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Poliţistul violent (duminică, 26 iunie 2011, orele 19.00)

Azuma este un anchetator de poliţie predispus la violenţă.  Noul şef al secţiei de poliţie îl avertizează să-şi tempereze pornirile violente, dar Azuma rămâne oglinda fidelă a lumii în care trăieşte. Oricum, el are şi o latură blândă: îşi îngrijeşte sora bolnavă, pe Akari şi îşi ajută colegii de servici.
Într-o bună zi, un traficant de droguri este găsit mort. Azuma şi partenerul său mai tânăr, Kikuchi află că un alt poliţist, Iwaki, este implicat în traficul de droguri. Deranjaţi de investigaţiile începute de Azuma, traficanţii îl ucid pe Iwaki, făcând să pară că acesta s-ar fi sinucis. Azuma este suspicios şi continuă investigaţia până când îl găseşte pe un alt dealer, care îi spune că ucigaşul este Kiyohiro, care lucrează în numele unui bogat proprietar de restaurant, pe nume Nito. Kiyohiro, care iubeşte violenţa fel de mult ca şi Azuma, îl ucide pe dealer şi pe oricine altcineva care ştia prea mult. Azuma reuşeşte să îl aresteze pe Kiyohiro, dar are o ieşire de mare violenţă la secţia de poliţie, unde îşi împuşcă din greşeală un coleg.
Şeful secţiei îl obligă să demisioneze şi decide să acopere întreagul incident  cu traficul de droguri. Kiyohiro vrea să se răzbune şi îşi pune oamenii să o răpească pe Akari, o violează şi o droghează. Se duce el însuşi după Azuma şi încearcă să-l înjunghie apoi să-l împuşte în plină stradă. Azuma scapă şi obţine o armă de la un vechi prieten. Îl ucide pe Nito şi se duce în ascunzătoarea lui Kiyohiro. Cei doi trag unul în altul până când Kiyohiro este lovit în faţă. Azuma îşi găseşte sora dependentă de droguri şi o ucide, dar este la rândul său împuşcat…

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu