Din viitor, cu dragoste

Cum va arăta viitorul în următorii cinci sau zece ani? Incredibil!

Dispozitive integrate, ecrane tactile, senzori și sisteme software inteligente – toate aceste lucruri fac parte deja din viața noastră, fie că suntem conștienți de prezența lor, fie că doar folosim tehnologia care le încorporează. Bazându-se pe tendințele care se înregistrează în evoluția lor, Microsoft creat un scurt film care arată modul în care compania consideră că tehnologia va evolua în următorii “cinci până la 10 ani”.

Da, exact: “cinci până la 10 ani”! Altfel spus, “aproape mâine”! Și, credeți-ma, veți fi uimiți de ceea ce veți vedea. Și poate cu atât mai uimiți gândindu-vă că, potrivit afirmațiilor lui Chris Pratley, “tot ceea ce vedeți nu este un scenariu pentru Hollywood, ci sunt lucruri la care se lucrează în prezent și credem că vor prinde contur“.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

2 comentarii

  1. Tehnologia e posibila. Hotelul din Johanesburg nu 🙂

  2. Cârstea Radu

    Minunat si totodata foarte trist filmuletul. Zambeste induse…. parinti care-si vad copii pe terminale… viata nu mai exista. Doar niste senzori… ecrane….. Daca asa arata viitorul… ma tem si imi doresc din tot sufletul sa nu fie asa.

Adaugă comentariu