Devaro by Loungerie II

Joi, 14 noiembrie, în mansarda Acuarela, Loungerie II (fusion, punk, jazz) vă invită la o seară Jazz de Mansarde 13, o seară de reinterpretare electro-acustică a celui mai recent album lansat.

Devaro by Loungerie II este cel de-al doilea release al trupei și a marcat 2 ani de concerte și experiențe pe piața muzicală românească. Cel mai nou produs de studio al trupei reprezintă evoluția muzicală trăită prin experiența concertelor live, adaptarea performance-ului pe scene mari și mici, chiar și pe scene improvizate în spații neconvenționale. Pentru acest material, trupa a ales să înregistreze piesele în regim live session: albumul Loungerie II a fost realizat de echipa Speakaspell Laboratory prin Razvan Rizea (5 piese noi, 2 jam sessions) și include și piesa “NeverBefore” realizată în studiourile Institutului SAE de tânărul Andrei Radu.

Loungerie II este un proiect independent care a reușit să se autosusțină în spațiul autohton prin sprijinul publicului prezent la concerte, manageri de spații pentru concerte și susținerea partenerilor media interesați de zona muzicală alternativă. Cel de-al doilea album al trupei este dedicat acestor oameni minunați care au avut încredere că nici un exercițiu de creativitate nu este în van.

Support Artist Fee: 20 lei. Rezervări: 0745 662 889.

Jazz de Mansarde este un proiect care promovează muzica jazz în spaţiul călduros al Bistro de Arte, atât cea românească, cât şi cea străină. Ediţia Jazz de Mansarde 13 aduce o atmosferă în mansarda Acuarela alături de Loungerie II și vă invită „să ascultați ca să trăiți”.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu