O bucurie pentru micii bicilisti

Toti copiii biciclisti sunt invitati la Bike Fest, pe 29 si 30 septembrie in parcul Izvor din Bucuresti.

Mersul pe bicicleta este sanatos si distractiv la orice varsta, motiv pentru care la Bike Fest, Asociatia ROI si Creative Arts organizeaza o zona dedicata exclusiv celor mici.

In fiecare dintre cele doua zile ale evenimentului, copiii pot participa la o multime de activitati si vor invata foarte multe lucruri utile:

Pictura si desen: desene si pictura pe hartie, asflat si biciclete ;
Creatii handmade: cei mici vor invata sa realizeze accesorii pentru biciclete – mansoane cu flori pentru coarne, pompon pentru portbagaj, bratari cu bilute pentru spite si multe altele ;
Reciclare creativa: copiii vor crea din sticle de 2 l si de 0,5 l adevarate accesorii colorate si utile pentru bicicleta. Totodata, vor putea realiza din carton si alte obiecte reciclate carti postale pe tema “I love Velo” ;
Modelaj: prichindeii vor invata sa modeleze biciclete si alte accesorii simpatice din lut ;
Design textil: Biciclete, roti, ghidoane si orice poveste legata de biciclete va fi pictata pe tricouri, fustite, sosete, sepci si alte hainute pe care cei mici si le vor aduce de acasa.

In afara de aceste ateliere creative, cei mici sunt invitati sa participe la :

«Concursul de biciclat» in cadrul careia vor avea de trecut o serie de probe amuzante si interesante. Pentru a participa la aceasta competitie, ca orice biciclisti adevarati, copiii trebuie sa vina cu bicicleta proprie si cu echipament de protectie (casca, cotiere, genunchiere).
«Adventures on bike» activitate in cadrul carei copiii, in echipe de 10 vor trebui sa treaca diferite probe pentru a-si testa indemanarea, atentia, rabdarea si cunostintele legate de biciclete.

Sambata, in intervalul orar 14:00 – 15:00 organizatorii au pregatit celor mici piesa de teatru «Nevestele vesele din Windsor», adaptata de atelierul de teatru artStation. Piesa are ca vedete copii.

Duminica, de la 12:00 la 15:00 cei mici vor invata miscari de karate, impreuna cu anterenori adusi de World Class Romania.

Bike Fest este un eveniment organizat in scopul consolidarii comunitatii de biciclisti si promovarii bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, in cadrul celor doua zile de eveniment vor fi organizate activitati cu si despre biciclete, dedicate tuturor iubitorilor acestui sport.

Bike Fest este un eveniment organizat de Asociatia Green Revolution, cu sprijinul Primaria Municipiului Bucuresti, ALPAB, Nomad, Portocala Mecanica, BitaColor, Skirt Bike, Asociatia ROI si Freerider.

Parteneri media : Radio Guerrilla, Romania Libera, Romania Libera Verde, Academia Catavencu, casamea.ro, modista.ro, Unica, ele.ro, Xtrem.ro, mbike.ro, 121.ro, Mayra.ro, Bucuresteni.ro, Inparc.ro, DivaHair, Qbebe, Cutezatorii, Calendar Evenimente, Copilul.ro, Urbankid, Askmen, Vedeta, Business24, Romania Pozitiva, Men’s Health, Webcultura, Mbike, Metropotam si b365.ro. Eveniment recomandat de Ziare.com.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu