Cervo aduce Centrul Vechi in Pipera

Cunoscut ca restaurantul corporatistilor, aflat in inima cladirilor de birouri de pe strada George Constantinescu nr 3A, Cervo ofera acum si meniu mediteranean.

Tanarul chef Costin, de doar 24 de ani, si-a demonstrat ieri seara talentul si priceperea. Nimic din ceea ce inseamna gustul bogat, dar delicat al Mediteranei, nu a lipsit din meniul Cervo.

O varietate generoasa de preparate din peste si fructe de mare a fost pe masura asteptarilor celor prezenti. Creveti la gratar in sos de lamaie cu busuioc, scoici in sos de usturoi, tartar de ton, tartar de somon si somon in foietaj, salata de rosii cu usturoi, branzeturi de toate tipurile, incluzand desigur specialitatea italiana Mozarella, toate au facut deliciul serii la Cervo. Nu au lipsit nici carnea de vita in sos de vin, carne si spanac in foietaj si friptura de miel. Desertul a fost pe masura. Prajituri cu branza, crema si stafide, asortate cu sos de fructe de padure.

Invitatii au fost transportati sub soarele mediteranean si cu ajutorul aparitiei discrete a Irinei Conti, a carei interpretare gratioasa s-a integrat perfect in atmosfera de la Cervo.

Cu ocazia lansarii mediteraneene de la Cervo, a fost sarbatorita Ioana Maria Moldovan, in calitate de noua prezentatoare a stirilor Times New Roman la Prima TV.

Pentru corporatisti, dar si pentru cei din zona bulevardului Dimitrie Pompei, Cervo reprezinta o oaza de liniste si rafinament. Se poate spune ca restaurantul Cervo aduce centrul vechi in Pipera.

Cervo

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu