Violonistul

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Povestea adevărată a lui Władysław Tomczyk, violonist în Katowice, Polonia.

O poveste pe care, în forme mai mult sau mai puțin asemănătoare, am întâlnit-o și în câteva orașe din România. Și, sunt sigur, au întâlnit-o și mulți alții.

“Fără speranță și credință nu ai nimic. Am fost un om de afaceri de succes, dar am pierdut tot. Însă nu regret nimic din ceea ce s-a întâmplat. Pentru că am atins un nivel al păcii și al clarității. În fiecare zi cânt la vioară pentru sute, poate chiar mii de oameni. Pe unii sunetul viorii îi determină să se gândească la tristețe. Dar pentru mie acest sunet aduce bucurie, pasiune, dragoste și speranță.”

“Am trecut prin foarte multe încercări grele în viață, dar nu mă voi da niciodată bătut. Aceasta este audiența mea. Aceasta este scena mea. Aceasta este viața mea.”

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu