Timp… timpuri

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

“Nimeni nu vrea să moară.

Chiar si oamenii care-și doresc să ajungă în rai nu doresc să moară pentru a ajunge acolo. Şi totuşi, moartea este destinaţia pe care cu toții o împărtăşim. Nimeni nu a scăpat vreodată. Şi așa și trebuie să fie, pentru că Moartea este, foarte probabil, cea mai mare invenție a Vieții. Este agentul Vieții responsabil cu schimbarea. Șterge ceea ce este vechi pentru a face loc la ceea ce este nou. În chiar acest moment, noul îl reprezentați voi, dar într-o zi, nu prea îndepărtată, veți deveni treptat “vechiul” și veți fi înlocuiți. Îmi pare rău dacă sunt prea dramatic, dar acesta este adevărul.”

Citatul de mai sus face parte din discursul ținut de Steve Jobs în fața studenților de la Standford. Iar imaginea – prezentându-i pe Steve Jobs și Bill Gates în anul 1991 – face parte din seria de instantanee istorice pe care vi le-am prezentat acum ceva vreme.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu