Dali Atomicus

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Două genii. Și un minunat proiect fotografic.

Interesat de fotografie și cinematografie ca mijloace de comunicare, Salvador Dali a avut o colaborare de lungă durată cu Philippe Halsman, unul dintre cei mai importanți fotografi ai lumii. A rezultat astfel Dali Atomicus – un proiect fotografic plin de creativitat și umor. Iată câteva dintre fotografiile concepute de cele două genii în decursul anilor.

Dali-Atomicus-1

Dali-Atomicus-2

Dali-Atomicus-3

Dali-Atomicus-4

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

3 comentarii

  1. costin daniel

    asta da!!! Oricand!!

  2. Daniel Barbu

    Dali poate fi pe deplin inteles de un roman numai dupa ce viziteaza Spania si, implicit, muzeul lui Salvador Dali din Figueres. Numai in acest fel, exceptionalele fotografii – de altfel adevarate opera de arta – capata intelegerea si respectful cuvenit

  3. TATIANA

    Eu am vizitat Muzeul Dali din St. PETERSBURG FL. si am vizitat o sala in care erau expuse aceste fotografii, dar asta nu inseamna ca altfel nu as fi inteles mai nimic din ce inseamna Dali.

Adaugă comentariu