All That Jazz

Concert Viorica Pintilie (voce) si Liviu Negu (chitara).

Luni, 4 noiembrie 2013, ora 20:00, Ceainaria Infinitea va invita la un concert cu standarde de jazz cu Viorica Pintilie (voce) si Liviu Negru (chitara).

Viorica Pintilie este pe scena de la 15 ani, a absolvit Școala de Muzica in Chisinau, iar in prezent este masteranda la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, sectia de Jazz. A trecut prin mai multe genuri de muzica pana a ajuns sa cante jazz, acesta fiind stilul in care se regaseste cel mai bine. A participat la Festivalul de Jazz de la Targu Mureș si la Sibiu Jazz Fest și a lasat multe zambete pe chipurile celor care au fost la concertele ei. Viorica Pintilie este o prezenta care surprinde prin atitudinea pe care o are atunci cand canta si felul in care se transpune in muzica, iar atmosfera creata la concerte este una intima si calda si ai senzatia ca iti stie povestea si ti-o canta.

Liviu Negru este o revelatie in lumea jazz-ului romanesc – un tanar chitarist, foarte talentat, a colaborat cu muzicieni de renume si are propriul band, Negru Quartet.

Bilet: 30 de lei. Rezervarile se fac exclusiv telefonic la: 0723 175 300. Ceainaria Infinitea: str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni), www.infinitea.ro.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu