Sp@tiu multiplu: dialoguri in spatiul public

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

WebCultura.ro are plăcerea de a vă invita luni, 24 octombrie, ora 19:00, la masa rotundă cu tema “Cultură. Educație. Social Media. Încotro?”, prima dintre manifestările pe care le va susține sub egida Sp@țiu multiplu.

Masa rotundă “Cultură. Educație. Social Media. Încotro?” va fi găzduită de Absintherie Sixtina (strada Covaci nr 6, etaj 1 – vezi harta) și se va bucura de prezența următorilor invitați speciali:

Bogdana Butnar – Industry Manager Google Romania, Denis Dinulescu – prozator, dramaturg, redactor-șef Academia Cațavencu, Gabriel Kovacs – artist plastic, profesor de fotografie la Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza, Ștefan Livadaru – Deputy Manager Teatrul Masca, Andrei Roșca – General Manager Spada.ro și Bookblog.ro și Catalin Teniță – fondator ZeList.ro și Managing Partner TreeWorks.

Masa rotundă “Cultură, Educație, Social Media. Încotro?” va fi un eveniment deschis, relaxat și prietenos în cadrul căruia membrii primei echipe a Internship 2.0 vor susține scurte prezentări despre rolul pe care social media îl poate juca în actul de cultură sau actul educativ. Prezentările vor fi susținute în formatul “20 de imagini x 20 de secunde fiecare” și, sperăm noi, vor avea darul de a oferi prilejul unui dialog interesant pentru toți participanții la eveniment.

Scurte precizări: 1. așa cum am spus, “Cultură, Educație, Social Media. Încotro?” este un eveniment deschis. Prin urmare, poate participa gratuit oricine dorește; 2. Prezentările din cadrul evenimentului nu au rolul de găsi adevăruri universale, ci doar acela de a servi ca invitații la dialog; 3. Invitații speciali nu vor susține prezentări ci doar vor aduce, în cazul în care doresc, un plus dialogului, prin experiența pe care fiecare a dovedit-o în domeniul său; 4. Ne-am bucura să ne semnalați dorința de a participa prin intermediul comentariilor (mai ales ca spațiul pe care îl avem la dispozție este limitat); 5. Acesta nu este eveniment sponsorizat. Prin urmare tot ce vă putem oferi este dorința noastră de a dialoga într-un mod în care să ne permită tuturor să ieșim în câștig.

Vă așteptăm luni, 24 octombrie, ora 19:00, în Absintherie Sixtina, la masa rotundă “Cultură, Educație, Social Media. Încotro?“.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

18 comentarii

 1. As vrea sa vin, dar mai devreme de 20:00 nu pot. E vreo problema daca ajung la 20:00?

  1. @Cezar,

   Singura problema ar putea fi aceea de spatiu. In rest, e ok. 🙂

  1. Andreea Durdeu

   Mai pot sa ma strecor si eu? Imi doresc sa vin

   1. @andreea,

    Eu zic ca poti (chiar si fara a te strecura). 🙂

 2. Andreea Mihalcea

  Si eu as vrea sa vin, dar nu pot ajunge de la inceput pentru ca am cursuri la facultate. E ok daca vin in jur de 20.00?

  1. @Andreea,

   Singura problema ar putea fi aceea de spatiu (in sensul ca spatiul pe care il avem la dispozitie nu este foarte mare). Si, evident, aceea ca vei pierde o parte a discutiilor. Insa, daca iti asumi aceste “riscuri”, totul e ok. 🙂

   1. Andreea Mihalcea

    Din pacate trebuie sa mi le asum pentru ca nu pot lipsi la acest curs (foarte important pentru promovarea materiei respective). Daca nu ar fi fost asa, cu siguranta veneam de la 19.00. Multumesc pentru intelegere!

    1. Andreea Durdeu

     Ma bucur! Ne vedem acolo! O Duminica frumoasa!

 3. Confirm participarea 🙂

 4. Ana-Maria Geaman

  Foarte interesanta ideea. Mi-ar placea sa particip daca mai sunt locuri disponibile.

  1. @Ana-Maria,

   Te asteptam. Cat despre locuri, vdem acolo. Si ne descurcam noi cumva daca e prea mare inghesuiala. 😉

 5. Semnalez dorinţa de a participa! 🙂

  1. Multumim. Te asteptam acolo sa ne semnalezi si prezenta. 🙂

 6. Pornesc la drum, cu destinația sp@țiu multiplu.

  1. exact asta fac si eu! 🙂

Adaugă comentariu