Romanian Papergirl: editia 2011

Romanian Papergirl pregătește cea de a doua ediție și vă așteaptă lucrările până pe 1 iulie 2011.

Ce este Romanian Paper girl? “Romanian Paper girl = serviciu gratuit de distribuție a artei în stradă. Ideea este aceea de a aduce arta către public într-un alt fel decât normal; de a surprinde oamenii şi de a-i aduce în contact cu arta în viaţa lor de zi cu zi.”
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=18bsjNfFM-k[/youtube]

“Cu toţii, „papergirls” şi „paperboys”, se întâlnesc într-o zi prestabilită, pentru a distribui rolele cu lucrări de artă prin oraş. Toţi cei care participă se vor plimba prin oraş cu bicicletele, aruncând trecătorilor câte o rolă cu lucrări de artă, în mod aleator. Împărţind rolele de pe bicicletă ne asigurăm de lipsa stereotipurilor în alegerea destinatarilor.”

Cum a fost ediția 2010 a Romanian Paper puteți afla citind “mărturiile” unui participant. Cum va fi ediția 2011? Puteți afla, firește, de pe blogul proiectului. Până atunci, iată afișul realizat de Ioana Sandu pentru Romanian Papergirl 2011. 🙂

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu