Inna doneaza intreg onorariul concertului din Timisoara

Un gest frumos, care îi va lăsa pe mulți pe fără cuvinte.

Inna va dona Centrului medical din Buziaș – singurul din țară unde sunt tratați copiii cu hemofilie și diabet – întreaga sumă pe care ar fi trebuit să o primească pentru concertul pe care îl va susține de Ziua Timișoarei.

O decizie care îi va lăsa pe mulți pe fără cuvinte, cu atât mai mult cu cât mai mulți cetățeni ai Timișoarei au creat o pagină o pagină de Facebook –  “Timişoara spune NU concertului INNA pentru suma de 20. 000 de euro” – prin care își arătau nemulțumirea că artista va fi plătită cu o astfel de sumă din bani publici. În cele din urma, onorariul Innei pentru concertul care va avea loc în data de 3 august a fost renegociat la suma de 15.000 de euro, bani care vor ajunge la Centrului medical din Buziaș.

“Îmi face plăcere să cânt pentru fanii mei din România, de aceea, am fost încântată atunci când am aflat de propunerea de a concerta la Timișoara. Mă bucur că pot să fiu de ajutor, donând onorariul acolo unde este mare nevoie de acești bani: Centrul Medical Buziaș. Vă aștept la concert, sunt sigură că alături de ceilalți colegi ai mei vom reuși să facem o zi de sărbatoare frumoasa!” (Inna)

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

4 comentarii

 1. Florentina

  Intr-adevar… ma lasa fara cuvinte… Cred ca aici se face o confuzie: domnisoara in cauza NU doneaza ca asa a vrut de la bun inceput, ci pentru ca asa i-au spus consilierii ei de imagine (care or fi si aia). Donatia asta este necesara pentru centrul de la Buzias si NROMAL ca va fi binevenita. Cu toate acestea, nici nu-i de mirare ca timisorenii s-au revoltat si nu au vrut sa se plateasca din banii lor un playback de 20.000 de euro.

  1. E un comentariu de o rautate gratuita. Banii ar fi fost ai ei si nu ai consilierilor… Frate, pana si cand da omul bani se gaseste careva sa strambe din nas…

   1. Florentina

    Nu stramb din nas ca face ceva bun. Nu imi place in ce lumina este prezentata situatia. Nu doneaza banii ca vrea ea, crede-ma. Dar cand a vazut ca iasa cu scandal… hop si donatia? Tie chiar nu ti se pare NIMIC suspect?

    1. Conteaza ca doneaza. Ar trebui sa fie suficient. Crede-ma, banii aia sunt bani frumosi in orice tara. Si, in orice tara, exista si oameni mai bogati decat Inna care nu i-ar fi donat. Chiar nu conteaza daca o face pentru imagine. Conteaza ca o face.

Adaugă comentariu