Ce se va intampla ieri?

Un viitor mai bun… Oare este posibil?

Interesele cetățenilor înaintea intereselor politice, un guvern de specialiști, stoparea corupției și a traficului de influentă, “să trăiți bineee!”… O listă interminabilă de promisiuni, de două decenii încoace. Aceleași promisiuni. Repetate mereu și mereu, în fiecare campanie electorală. Uneori de alte figuri. Uneori cu alte intonații. Uneori chiar și cu alte virgule. Însă mereu aceleași promisiuni.

Iar lucrurile nu sunt așa doar la noi. O dovedește și scurtmetrajul Ce se va întâmpla ieri? realizat de către Temujin Doran.

“Acest scurtmetraj este o încercare de a ilustra cum promisiunile politicienilor privind un viitor mai bun înseamnă doar rebranduirea vechilor politici pentru pentru o audiență modernă. Ei nu oferă vreo soluție și nu oferă detalii privind politicile pe care le-au copiat. Dacă trăim într-o lume împerfectă, atunci cum va putea fi făcută ea vreodată mai bună doar prin copiere?

politicieni

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu