Teatrul Masca te invita sa fii actor pentru o zi

Da, chiar așa, poți fi actor pentru o zi. Sau, în fine, “aproape actor”. O  inițiativă excelentă a Teatrului Masca:

“Aţi fost cu toţii la spectacole. Dar puţini dintre voi au avut şansa de a asista la o repetiţie. La o repetiţie adevărată, cu actorii care-şi “caută” personajele, cu regizorul care dă indicaţii, se bucură sau se întristează, cu tehnicienii care se opresc din munca lor petru a trage cu ochiul la câte o scenă. O repetiţie fără lumini, fără costume, doar cu minime elemente de decor.  Şi cum vremea ne împiedică să jucăm în aer liber, ne-am gândit să vă facem o surpriză.

Vă invităm să intraţi în laboratorul teatrului nostru, vineri 6 mai de la ora 19.00 si sâmbătă 7 mai de la ora 18.00. Noi vom repeta COMEDIA ERORILOR după William Shakespeare. Veţi vedea cum începe să se contureze un spectacol care, sperăm noi, va fi un succes al stagiunii 2011-2012. Intrarea libera.”

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

6 comentarii

  1. Multumim mult pentru sustinere!

    1. @Masca, sustinerea pentru voi e fi fireasca (nu mai imi multumiti pentru ca, ma obligati sa va multumesc la randul meu si nu o sa o mai scoatem la capat).

  2. O idee foarte bună. Felicitări pentru inițiativă .

  3. Sa asisti la repetitia si creearea unui spectacol . Sa vezi ca spectator cum e un actor si devenirea lui

    1. Foarte frumos spus. Si uite asa imi patre rau ca nu am un buton de like sa arat cat de mult mi-a placut ce ai spus. Dar parca e mai bine asa: bucurie prin cuvinte si nu prin like-uri. 🙂

  4. […] Vineri seară, spectatorii au fost invitaţi la repetiţia de la COMEDIA ERORILOR, spectacol în lu… […]

Adaugă comentariu