Rodney Smith este un om modest.

Webcultura are nevoie de susținerea ta. Ne poți sprijini prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

“Rodney Smith este un om modest.

Poate purta o cravată ascot fără să pară pretențios. Se proclamă a fi un optimist de sertar. Crede că modernismul a luat o turnură greșită într-un moment nepotrivit. Crede că Freud i-a salvat viața. A absolvit la Yale. Trăieşte într-o enclava împădurită în Snedens Landing, suficient de aproape de Manhattan pentru a se întâlni cu un editor pentru masa la prânz după ce abia a fost anunțat, dar destul de departe pentru a-i domoli disprețul față de viaţa în oraş. Iubeşte cărţile. Hârtia. Şi materiale tipărite. Se luptă cu Marile Idei şi face trimiteri la Wittgenstein şi Platon de parcă abia s-ar fi despărțit de ei. E mândru. Nu tare. E un perfectionist. E dependent de muncă.”

Asa își începe artistul fotograf Rodney Smith autodescrierea. Un artist pe care, credeți-ma pe cuvânt, nu aveți cum să nu îl îndrăgiți pe loc.

Să vă mai spun și că blogul lui se numește “Sfârșitul începe aici“? 🙂

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. Carmenssel

    hey, dar ce sugestie de lectura placuta.. 🙂 Multumesc pt pont. I’m his follower for now on.

Adaugă comentariu