Rodney Smith este un om modest.

“Rodney Smith este un om modest.

Poate purta o cravată ascot fără să pară pretențios. Se proclamă a fi un optimist de sertar. Crede că modernismul a luat o turnură greșită într-un moment nepotrivit. Crede că Freud i-a salvat viața. A absolvit la Yale. Trăieşte într-o enclava împădurită în Snedens Landing, suficient de aproape de Manhattan pentru a se întâlni cu un editor pentru masa la prânz după ce abia a fost anunțat, dar destul de departe pentru a-i domoli disprețul față de viaţa în oraş. Iubeşte cărţile. Hârtia. Şi materiale tipărite. Se luptă cu Marile Idei şi face trimiteri la Wittgenstein şi Platon de parcă abia s-ar fi despărțit de ei. E mândru. Nu tare. E un perfectionist. E dependent de muncă.”

Asa își începe artistul fotograf Rodney Smith autodescrierea. Un artist pe care, credeți-ma pe cuvânt, nu aveți cum să nu îl îndrăgiți pe loc.

Să vă mai spun și că blogul lui se numește “Sfârșitul începe aici“? 🙂

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. Carmenssel

    hey, dar ce sugestie de lectura placuta.. 🙂 Multumesc pt pont. I’m his follower for now on.

Adaugă comentariu