Înfrunzirile sentimentelor

“Oricine poate iubi un trandafir, dar e nevoie de mult mai mult pentru a iubi o frunză. Este banal să iubești frumosul, dar este frumos să iubești banalul.”

sentimente-1

Câteva dintre sculpturile în frunze ale artistului de origine iraniană Omid Asadi, un artist ale cărui lucrări au fost expuse în Marea Britanie, Franța și Italia.

sentimente-2

“Arta este pentru mine un mod de a privi diferit ceea ce mă înconjoară. M-am tot întrebat de ce nimeni nu acordă atenție frumuseții frunzelor și de ce lumea le calcă în picioare. Dacă s-ar fi numit flori și nu frunze, nimeni nu le-ar fi tratat astfel! Mi-am dorit să ofer frunzelor o nouă viață și să le transform în opere de artă. Iar acesta a fost primul meu pas spre a deveni un artist al frunzelor.”

sentimente-3

sentimente-4

sentimente-5

sentimente-6

sentimente-7

sentimente-8

Alte sculpturi din frunze aici.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

2 comentarii

  1. ana

    Intr-adevar magnific…

  2. Cristiana

    Frunzele in sine sunt opere de artă ,am fost fascinată de ele încă din copilărie si inca de atunci am simțit o durere sfâșietoare la fiecare inceput de toamna.Si astazi toamna vine pentru mine cu acelasi alai de tristeți pentru ele,pentru frunzele mele……

Adaugă comentariu