Călătorind prin România

Două momente video: Transalpina și Cheile Baniței.

Se spune că Transalpina, cea mai înaltă șosea din România, ar fi și cea mai frumoasă șosea a țării. Vă învit să o admirați prin intermediul unui material realizat de Cosmin Giurgiu.

Și tot Cosmin Giurgiu este și autorul unui alt material video: Cheile Baniței.

“Cheile Baniței sunt un obiectiv turistic foarte putin cunoscut de către turiști. Acest obiectiv spectaculos nu ar trebui ratat de către nici un turist aflat pe ruta Hațeg-Petroșani (E79), fiind situat la mica distanta de șosea (aprox. 400 m în dreapta tunelurilor de cale ferata) și ușor accesibil, la cca 8 km nord de Petroșani, în culoarul Banița-Merișor-Baru.”

Ne bucurăm pentru că ne citești. Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi.
Ne poți susține prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

3 comentarii

  1. Multumesc pentru acest articol cu locatiile acestea minunate:) La numele meu s eface o trimitere catre siteul de foto:) Cel mai ok era sa fie catre http://www.ghidvideoturistic.ro 🙂 Felicitari pt site si articole! Cu stima, Cosmin Giurgiu. Manager, Ghid Video Turistic

    1. Multumesc si eu Cosmin! Gata, s-a rezolvat. 🙂

      1. Multumesc pt promptitudine! Multa bafta!

Adaugă comentariu