Călătorind prin România

Două momente video: Transalpina și Cheile Baniței.

Se spune că Transalpina, cea mai înaltă șosea din România, ar fi și cea mai frumoasă șosea a țării. Vă învit să o admirați prin intermediul unui material realizat de Cosmin Giurgiu.

Și tot Cosmin Giurgiu este și autorul unui alt material video: Cheile Baniței.

“Cheile Baniței sunt un obiectiv turistic foarte putin cunoscut de către turiști. Acest obiectiv spectaculos nu ar trebui ratat de către nici un turist aflat pe ruta Hațeg-Petroșani (E79), fiind situat la mica distanta de șosea (aprox. 400 m în dreapta tunelurilor de cale ferata) și ușor accesibil, la cca 8 km nord de Petroșani, în culoarul Banița-Merișor-Baru.”

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

3 comentarii

  1. Multumesc pentru acest articol cu locatiile acestea minunate:) La numele meu s eface o trimitere catre siteul de foto:) Cel mai ok era sa fie catre http://www.ghidvideoturistic.ro 🙂 Felicitari pt site si articole! Cu stima, Cosmin Giurgiu. Manager, Ghid Video Turistic

    1. Multumesc si eu Cosmin! Gata, s-a rezolvat. 🙂

      1. Multumesc pt promptitudine! Multa bafta!

Adaugă comentariu