Deseori neobservat

Teatrul TABU va invita joi, 6 iunie – ora 20.00 la avanpremiera spectacolului de teatru “Deseori neobservat”, cu Istvan Teglas si Cristian Gheorghe; regia Amalia Olaru.

Spectacolul va avea loc la sediul Teatrului TABU, in clubul Legere LIVE din P-ta Rosetti nr.5 (subsolul Hotelului Banat). Accesul publicului se face incepand cu ora 19.00 iar spectacolul va incepe la ora 20.00.

“Deseori neobservat” este un spectacol autonom, cu reguli textuale proprii. Este vorba despre o “neîntâlnire” accidentală, un dialog între imaginar şi real, un joc despre limita dintre existenţă şi non-existenţă şi, desigur, despre iubire.

LEO – Dar poate că o să te întâlnesc odată într-un alt loc. De pildă într-o gară. Să zicem că mă urc în tren şi tu te afli deja în acelaşi compartiment. Mă aşez vizavi de tine ca şi cum asta ar fi tot. Şi atunci voi începe să râd. Sau poate că nu voi râde. Deloc.
EL – Odata mă voi uita în stradă de la fereastă şi’n ziua aia va ploua, iar jos un bărbat nu va reuşi să-şi deschidă umbrela. Eu voi vedea că mâinile lui sunt mâinile tale. Şi-atunci o să-i strig de la fereastră: De ce nu traversezi strada? Acolo pe partea cealaltă nu te vei uda. Iar el va spune: “Cum de mă tutuiţi?”. Nu vă cunosc , domnule, vă tutuiesc doar mâinile!

Pretul unui bilet este de 30 de lei si se poate procura de la Barul Legere Café (deschis zilnic de la 11.00 la 00.00). Pentru ca numarul locurilor este limitat va recomandam sa faceti rezervari la numarul de telefon 0754638715 sau online pe teatrultabu.com sau prin email la rezervari@teatrultabu.com (Rezervarile sunt valabile pana cel tarziu cu o zi inainte de data reprezentatiei).

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu