Mihai Iordache: primul album de jazz sponsorizat de ascultatori

Mihai Iordache, saxofonist, compozitor, membru al trupei de rock Kumm si lider al trupei de jazz Iordache, are de gand sa produca “primul album independent din Romania”. Un album de jazz a carei producere urmeaza sa fie sponsorizata de ascultatori.

Prin intermediul paginii personale ((Mihai Iordache – site personal)) si a contului de twitter ((Urmareste-l pe Mihai Iordache pe twitter: @iordache_jazz)), Mihai Iordache propune ascultatorilor sai sa sponsorizeze, cu sume cuprinse intre 10 euro si 100 de euro, producerea noului album. In functie de suma donata, acestia vor primi de la un exemplar gratuit al noului album, cu autograf, pana la inscriptionarea numelui pe coperta interioara si invitatii la concert.

Asa cum spuneam, la inceputul campaniei Jazz pentru Romania, este timpul sa incepem sa multumim artistilor pentru ceea ce fac pentru fiecare dintre noi sii pentru noi toti. Mihai Iordache ne ofera un astfel de prilej:

buna ziua,

as vrea sa inregistrez un nou album de jazz anul acesta. el va contine piese scrise dupa 2005, cantate de grupul pe care il cunoasteti deja daca veniti la concertele mele. adica Tavi Scurtu la baterie, Alexandru Pascu la contrabas, Sorin Romanescu si Eugen Nutescu la chitari si eu. la unele piese as dori sa invit si alti muzicieni, dar asta va ramane o surpriza.

albumul va fi produs de casa mea de discuri, Fiver House Records, care a produs si cel mai recent album Kumm, Far From Telescopes.

nu am toti banii necesari pentru asta. asa ca, daca doriti sa contribuiti la producerea urmatorului meu album si v-ar placea sa-l aveti, m-am gandit la acest plan care v-ar putea interesa:

1 – donati echivalentul a 10 euro (sau mai mult, daca doriti) in contul RO48INGB0000999900630935 (ING Bank Bucuresti, Sos. Kiseleff nr.11-13, sect.1, cod SWIFT: INGROBU) la orice agentie ING Bank sau 10 euro + taxele de transfer spre ING la orice alta banca. Scrieti va rog adresa de email si adresa postala la detalii de plata.

daca nu aveti un cont bancar, trimiteti echivalentul a 10 euro + taxe prin mandat postal pe adresa Mihai Iordache, Intrarea Movilitei nr.5, sector 1, Bucuresti, CP 013293. trimiteti va rog un email, pentru ca sa va pot confirma primirea.

puteti dona 10 euro (14 dolari) – sau mai mult – si prin Paypal daca aveti cont acolo.

2 – cu banii stransi astfel inregistrez si multiplic noul CD.

3 – primiti un exemplar gratuit, cu autograf, din noul CD, oriunde v-ati afla in lume, cu conditia sa-mi trimiteti adresa postala pe email.

daca donati mai mult de 50 euro (70 de dolari) + taxe primiti CD-ul cu autograf si numele dvs. va fi trecut pe coperta interioara, cu multumiri.

daca donati mai mult de 100 euro (140 de dolari) + taxe si sunteti in Bucuresti la data lansarii (sau intr-unul din orasele unde va mai fi lansat) primiti, in plus – pe langa CD si numele dvs. pe coperta – si o invitatie de doua persoane la concert.

am pus sumele in euro/dolari pentru ca sunt monede mai stabile, bineinteles ca e ok si echivalentul in lei.

4 – daca nu strang suficienti bani (aproximativ 2000 de euro, depinde cat va dura inregistrarea in studio) in 3 luni, ma angajez sa-i returnez, inclusiv taxele respective pentru transfer.

5 – albumul va aparea pana la inceputul lunii martie.

figura asta este inspirata de o organizatie americana numita Kickstarter, care ajuta multi artisti independenti. nu lucrez cu ei fiindca trebuie sa ai cont intr-o banca americana, ceea ce eu nu am.

va multumesc si toate cele bune!

Mihai Iordache ((Text preluat de pe iordache.ro))

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu