Invitație la un record: o carte de poezie într-o noapte!

O altfel de întâlnire. Din dragoste pentru poezie.

Poetul Gabriel Bota, alături de poezia sa, vă învită sâmbătă, 26 octombrie 2013, ora 23.00 la cafeneaua Corso Cafe&Bistro din Cluj-Napoca la un joc de-a viața, de-a iubirea, de-a nebunia, de-a poezia, un joc în care scriitori și non-scriitori sunt chemați să scrie împreună o întreagă carte de poezie într-o noapte de toamnă.

“Dacă vreodată v-aţi întrebat cine sunteţi, cine vă iubeşte, de ce plecaţi din casă dimineaţa, de ce inima nu este rotundă, de unde vine toamna, ce aveţi sub talpă, de ce îngerii vin din tanganika, ce culoare au ochii lui dumnezeu, unde ajung cuvintele şi alte şi alte întrebări, atunci staţi liniştiţi fiindcă probabil n-o să aflaţi niciodată!

În schimb, puteţi încerca să răspundeţi la aceste întrebări prin poezie pentru că doar prin poezie putem să ne spunem adevărul în acelaşi mod în care ne şi putem minţi!

Asa ca sâmbătă 26 octombrie de la ora 23:00 va invit la o altfel de întâlnire, la o întâlnire cu “Poezia din noi”. Trebuie doar să nu vă uitaţi pe voi înşivă în inima cuiva şi dacă v-aţi uitat să nu uitaţi să-l aduceţi şi pe acel cineva cu voi!

Fiindcă vom scrie: pe geamuri, pe pahare, pe pereti, pe ce apucăm şi vom scrie mult şi vom scrie împreună şi vom scrie despre tot ce ne-a trecut prin cap şi despre tot ce ne-a rămas prin inimă şi nu ne vom opri până nu vom scrie o carte întreagă împreună!
Pentru că da, asta e miza: să scriem ÎMPREUNĂ o carte întreagă de poezie într-o singură noapte.” (Gabriel Bota, poet )

Atentie: număr limitat de locuri! Rezervări se pot face la: 0733946474. Intrarea liberă. Mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu