Grecii cauta voluntari care sa le promoveze tara pe twitter

O excelentă inițiativă a guvernului elen.

Criza economică care a lovit Grecia și frământările politice care i-au urmat au fost îndelung mediatizate în întreaga lume. Fapt care a cam speriat o parte dintre potențialii turiști, cu atât mai mult cu cât, în încercarea de a surprinde (doar) senzaționalul, unele relatări duceau cu ele și o serie întreagă de distorsiuni ale realității.

Conștienți de această realitate, specialiștii în comunicare din cadrul Autorității Naționale pentru Turism din Grecia au creat site-ul TrueGreece.org, un site al cărui obiectiv este acela de a informa lumea corect cu privire la potențialul turistic al țării. O informare care se va desfășură cu precădere prin intermediul social media, cu ajutorul unor voluntari – numiți “repoteri ai adevărului”.

Mai mult, Autoritatea Naționale pentru Turism caută, prin intermediul site-ului, voluntari care să folosească twitter și celelalte rețele sociale pentru a răspândi vești bune despre turismul grecesc.

O lecție pe care guvernanții României ar trebui să o învețe de la colegii lor greci. Cât mai este timp…

(via)

Ne bucurăm pentru că ne citești. Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi.
Ne poți susține prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu