Gandul bun

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

O campanie frumoasă inițiată de cotidianul Gândul.

La finalul săptămânii trecute, The Guardian cita surse oficiale, afirmând că guvernul de la Londra plănuiește să lanseze o campanie publicitară prin care să descurajeze venirea românilor și bulgarilor în această țară și că unul dintre sloganurile propuse ar fi Nu veniți în Marea Britanie, plouă și job-urile sunt puține și prost plătite. Și pornind de aici, The Guardian și-a invitat cititorii să pună în practică ideea guvernului și să creeze postere și sloganuri pentru această campanie.

Astăzi, cotidianul Gândul intră și el în joc, propunând un posibil răspuns – We may not like Britain, but you will love Romania. Why don’t you come over? (“S-ar putea să nu ne placă Marea Britanie, dar voi o să iubiţi România. De ce nu veniţi la noi?”) – și invitându-și cititorii să propună idei, postere și sloganuri pe pagina de facebook a publicației.

Prin urmare, dacă aveți umor, idei (și, mai ales, dacă v-ați dat seama că această campanie poate fi frumoasă doar dacă se încadrează în limitele decenței), spuneți-le pe pagina de facebook a cotidianului Gândul.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu