Cosmin Bumbuț: Bumbata

Un proiect fotografic românesc reușește să strângă finațarea necesară, de la susținători, prin intermediul unei platforme online autohtone. Mai există speranță. Pentru noi toți.

Pe 1 aprilie 2013, Cosmin Bumbuț, unul dintre cei mai talentați fotografi români, a făcut cunoscut publicului cel mai recent proiect al său: Bumbata.

În doar șase zile, Bumbata a adunat prin intermediul platformei Creștem idei suma de bani propusă ca finanțare. Fapt care l-a determinat pe Cosmin Bumbuț să facă un pas mai departe:

“Mulțumesc tuturor prietenilor-susținători. Deși nu mă așteptam, Bumbata a trecut de pragul de 100% după numai 6 zile. Dar m-am gândit să nu închei proiectul aici: dacă reușesc să mai strâng 5.600 de lei, toți susținătorii mei de până acum, dar și cei care li se alătură, vor primi un album foto de o calitate mult mai bună decât cea pe care mi-o propusesem inițial, în limita celor 10.000 de lei. Astfel, cu ajutorul unei finanțări mai mari, Bumbata va avea supracopertă și copertă cu timbru sec, forzaț colorat, și o hârtie mai groasă și mai frumoasă (130 g, dublu cretat-mat). Și încă o dată, vă mulțumesc că mă ajutați să finalizez unul dintre cele mai îndelungate proiecte de-ale mele.”

(via Petreanu.ro)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. Felicitari pentru reusita de pana acum. Cu siguranta un proiect intins pe atatia ani de munca merita publicarea intr-un un album de calitate, asa ca imi doresc atingerea noului prag din tot sufletul . Succes !

Adaugă comentariu