Ziua Internațională a Pisicii

Da, există și așa ceva.

Ziua Internațională a Pisicii (sau Ziua Mondială a Pisicii) este sărbătorită în fiecare an pe 8 august. O sărbătoare care a fost pusă la cale pentru prima dată în anul 2002 de către International Fund for Animal Welfare și care începe să se bucure de o oarecare notorietate. Potrivit datelor oficiale, pisicile sunt cel mai răspândit animal de companie din lume.

Moment în care vă invit să o priviți pe Tama, bucurându-se că începe serialul ei favorit. Priviți-o cum așteaptă răbdătoare să apară păsările. Cum se pregătește pentru ele. Și cum își spune că, data viitoare, cu siguranță va prinde măcar una dintre ele.

Iar acestea fiind spuse, sperând ca ați zâmbit, vă aduc aminte că există o sfântă a neamului pisicesc și vă invit să vă aduceți aminte de un test de cultură generală. Cu pisici.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu