Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

13 comentarii

 1. Kira

  Hai sa definim inteligenta. Dupa aceea discutam si despre iubire! 🙂

 2. Foarte adevarat

  Exista si o inteligenta a inimii, diferita de cea a capului, care se invata experimentand diverse sentimente si emotii la diferite trepte de intensitate.
  Nu toti suntem constienti de puterea si frumusetea interioara din care izvorasc acestea iar unii dintre noi nici nu stiu ca exista. Cu siguranta putem sa-i numim prosti.

 3. Inclusiv contrariul este adevărat… Cei prea deştepţi nu prea pot iubi nici ei; altfel, fiind un pic mai proşti, ar fi fost fericiţi. 🙂

  1. Mari

   Adevărat !!
   Sunt una dintre acele persoane !!

 4. Maria Matara

  Excelenta sa…se refera la INTELIGENTA EMOTIONALA …

 5. PAULA

  EU CRED CA IUBIREA NU ESTE CONDITIONATA SAU LIMITATA DE ALTE SENTIMENTE SAU STARI CE PUTEM AVEA!

 6. Ionel

  Iubirea exista la orice nivel de inteligenta sau constiinta, doar diferenta dintre aceste nivele ne face sa clasificam oamenii, e clar ca un om la un nivel, zis de noi inferior nu poate iubi aceleasi lucruri si aceleasi valori ca un om considerat superior.

 7. Cojocarudomnica

  Oamenii nu sunt inferiori sau superiori !Oamenii sunt oameni , si atit ! Doar ca inteligenta face diferența , pentru ca te naști cu ea , si apoi intervine nivelul de pregătire , care poate fi superior sau mediocru , in funcție de posibilități sau de cit i-l duce capul .

 8. carmen

  Nimic mai adevarat, Ionel! Important este sa iubim, sa respectam si sa acceptam bunele dar mai cu seama, mai putin bunele, celui iubit.
  O zi si o viata frumoasa sa ai!
  Cu drag!

 9. nicolaita

  Iubirea este un sentiment divin si nu putem sa o judecam decat partial,dupa standardele conventionale lumesti

 10. Cristian

  Cam abrupta aceasta constatare, pentru ca, mai intai, ar trebui sa definim insusirea de”prost”, care in dualitate este relativa si interpretativa!!!
  Iubirea a lasat-o Dumnezeu pentru toti!

 11. Gherbea Vasile

  Doamne ce simplu și clar a spuso domnul. Și cit vă chinuiți să explicați fără să vă ceară nimeni, ce înseamnă inteligență, de cite feluri e, ce e iubirea și o groaza de alte chestii fără legătură cu concluzia transmisă de stimatul domn . Să vo traduc pe înțeles – Prostul nu poate iubi. Iubirea ca și multe alte activități umane are nevoie de inteligență pentru a ființa.

 12. Luminita Petrescu

  Denumirea sentimentului este aceeasi, indiferent de nivelul IQ. Trairea, manifestarea, expresivitatea sa difera insa si aceste alte aspecte alaturi de altele le regasim in nivelul diferit de EQ

Adaugă comentariu