Social media pe înțelesul bipezilor

Patru animale care ar trebui să pună la respect multi dintre “specialiștii în social media”.

1. Câinele Boo – peste 7,2 milioane de fani pe facebook

@Boo și-a început aventura online în mai 2009 și a devenit, în scurt timp, cel mai îndrăgit cățel de pe facebook. Și, pentru a vă face o idee: fotografia de mai sus a primit, până la scrierea acestor rânduri, aproape 180.000 de like-uri și aproape 17.000 de share-uri.

2. Motanul Sockington – peste 1,3 milioane de urmăritori pe Twitter

@Sockington este o adevărată poveste de succes: un biet motan vagabond până în 2004, a fost găsit și adoptat de către Jason Scott, un promotor al Internetului. În 2007, Sockington își făcea apariția pe Twitter, iar astăzi are un număr de urmăritori care ar putea umple de invidie o mulțime de figuri publice și branduri.

3. Cobra din Bronx – peste 185.000 de urmăritori pe twitter

@BronxZoosCobra este o cobră egipteană care l-a un moment dat a scăpat din grădina zoologică din Bronx. Și, până să se întoarcă “acasă”, a devenit cunoscută în social media.

4. Veverița Comună – peste 104.000 de urmăritori pe twitter

@common_squirrel este cea mai iubită veveriță din social media. Fie și pentru faptul că mesajele sale sunt pe cât de simple, pe atât de amuzante.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu