Management cultural: Linked Culture – The School

Linked Culture: The School – o serie de cursuri online menite să ofere alternative, resurse și soluții pentru numeroasele provocări și oportunități existente în lumea culturală și artistică.

Școala online de management cultural Linked Culture: The School își propune să aducă celor interesați informații relevante de la profesioniști din domeniu, personaje care creează un echilibru în jurul lor și sunt de fapt agenți de schimbare într-o lume care are tendința de a sta pe loc.

Cursurile primului modul din școala de management cultural (atât pentru cultura înaltă, cât și pentru cea de entertainment) sunt susținute de unii dintre cei mai respectați specialiști autohtoni:

Mihaela Tilinca (consultant independent), Mihai Furtună (Furtună și Asociații), Codruța Vulcu (ARTmania Festival), Felicia Moga și Crenguța Roșu (DC Communication)

sunt primii traineri care vorbesc despre finanțări, provocări legale, organizare de eveniment mediu și mare și comunicare culturală.

Cursurile sunt disponibile gratuit până pe data de 7 octombrie 2020, iar pentru a vă înscrie trebuie doar să urmați acest link.

Linked Culture: The School este un proiect al Blue Moon Agency realizat cu sprijinul de Consiliul Județean Timiș.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu