Cel mai mic catel din lume

♣ Se numește Meysi, este o cățelușă terrier și, deși are deja vârsta de 3 luni, are doar 7 centimetri înălțime, 12 centimetri lungime și cântărește abia 250 de grame.

Potrivit Daily Mail, proprietara lui Meysi i-a contactat pe cei de la Cartea Recordurilor, însă aceștia au spus că Meysi nu poate să fie înregistrată până la vârsta de un an. În prezent, recordul este deţinut de câinele chihuahua BooHoo, din Statele Unite ale Americii, care are o înălţime de 10 centimetri.

♣ Franțuzoicele sunt cele mai selective femei din lume în ceea ce priveşte flirtul online cu bărbaţi necunoscuți. Pe locul doi sunt femeile din Marea Britanie, iar pe locul trei, femeile din Germania. Cele mai abordabile femei în mediul online sunt sunt femeile din Cehia, Olanda şi din Elveţia. Potrivit Agerpres, studiul a fost realizat folosindu-se date de la 147 de milioane de interacţiuni online pe portalul badoo.com, din 180 de ţări.

♣ Jerome Kerviel, un fost angajat al băncii franceze Societe Generale, care se ocupa de operațiuni de arbitraj, este cel mai îndatorat om al planetei, o sentință judecătorească obligându-l să returneze băncii 4,9 miliarde de euro.  Mai multe despre acest subiect aici.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu