Todo o sentimento

Concert de muzică braziliană.

Ceainăria Infinitea vă invita luni, 25 noiembrie, ora 20:00, la un concert susținut de Gabriela Costa (voce) și Alex Man (chitară).

“Pentru Gabriela Costa ritmul muzicii e ritmul vieții. Cântă muzică braziliană și jazz. Îi place să creeze bijuterii… Născută când vine toamna, la malul Dunării, acolo unde se varsă domol în mare… probabil că am fredonat înainte de a vorbi.”

“Și așa am țesut primele povești. Cu sunete. Ecoul lor a vibrat atât de frumos în inima mea încât nu am mai putut să-i uit miracolul. De atunci știu că pot să fiu fericită cântând, altfel, de ce aș simți atât de multă bucurie?”

Alex Man, născut la 23 august 1969, a crescut în orașul Târgu Mureș. În anii ‘80 a cântat muzică rock, fiind membru fondator al trupei „Polifon” din Târgu Mureș. Începând cu anii ’90, odată cu deschiderea accesului la informații din exterior, având acces la materiale de studiu al jazz-ului, s-a orientat treptat către jazz. În 2010 a absolvit Facultatea de jazz „Richard Oschanitzky” din cadrul Universității „Tibiscus” Timișoara. Pe lângă propriul trio, alături de Nagy Zsolt şi Hollandos Zoltan, a colaborat cu muzicieni de jazz precum Maria Răducanu, Sorin Romanescu, Eddie Neumann, Cristi Soleanu, Cătălin Răzvan, Ciprian şi Tudor Parghel, Marius Popp, Henry Franklin, Eldad Tarmu și a fost cooptat în proiecte internaționale.”

Bilet: 30 de lei. Rezervările se fac exclusiv telefonic la: 0723 175 300. Ceainaria Infinitea: str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni),www.infinitea.ro.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu