Premiera nationala: selectia Eurovision 2012 este transmisa online

Pentru prima dată în istoria sa, Televiziunea Română va transmite online selecția națională pentru Eurovision 2012.

Astfel, Selecţia Naţională va putea fi urmarită live, într-o binevenită premieră, atât pe tvr.ro/eurovision, cât şi pe site-ul oficial al competiţiei internaţionale: eurovision.tv. Utilizatorii de internet vor putea urmări, prin intermediul a două stream-uri, atât spectacolul propriu zis de la televizor, cât şi atmosfera din culisele concursului.

Spectacolul va fi transmis în trei părţi: de la ora 21.00, de la 22.00 şi de la 23.00, urmând ca înainte de miezul nopţii să fie cunoscută piesa care va reprezenta România la concursul Eurovision 2012, în luna mai, la Baku. Alegerea va fi facută în baza notelor primite de la un juriu de specialişti (50%) şi prin televoting (50%). În caz de egalitate, va câştiga melodia care va avea cel mai mare număr de voturi primite de la publicul telespectator.

Publicul va putea vota piesa preferată apelând 0900 16 09 XX (unde XX este numărul fiecărei piese în ordinea intrării în concurs) din reţelele Romtelecom, Cosmote, Orange, Vodafone sau pot trimite un SMS la numărul 1267 cu numărul piesei preferate în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, tariful fiind de 0.37 E (TVA inclus). Fiecare piesă va putea fi votată de 11 ori de pe un număr de telefon, indiferent de modalitatea aleasă (apel sau SMS). Mai multe detalii aici.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu