Cel mai mare blogger din lume

Cel mai mare blogger din lume este… o bloggeriță. Și este o adevărat o păpușă.

Se numește Marina, are ca pasiuni moda, rețelele sociale și telefoanele mobile. Este mereu îmbrăcată, din cap până în picioare, în haine pe comandă de la Missoni și participă la evenimente mondene și la întâlniri cu bloggerii. Și cel mai important lucru: Matina este cel mai mare blogger din lume. Fie și simplu fapt că are 7,5 metri înălțime.

“Sunt micuța Marina și sunt o adevărată păpușă. Exact: articulații, balamale și tot restul. Iar acum Target și Missoni m-au angajat să scriu despre noua lor colecție vestimentară”, se descrie Marina pe contul său de twitter. Iar pe blogul său adaugă: “ca orice păpuşă, unt obsedată de tot ce elegant în lume”.

Marina a fost creată de agenția creativă Mother New York pentru a acoperi mediatic lansarea colecției “Missoni pentru Target”. Și, pentru că e un blogger care se respectă, Marina a participat recent la New York Fashion Week, urmând ca, zilele acestea să efectueze un turneu prin marile orașe din SUA.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu