Teatrul Masca: Școala de Teatru Gestual pentru copii

Au început înscrierile la Școala de Teatru Gestual Masca pentru copii.

Modulul de curs al Școlii de Teatru Gestual Masca pentru copii  durează 8 luni, cu un număr de 4 ore/ săptamână.  Taxa cursurilor de actorie este de 100 RON/ lună.

Înscrierea candidaţilor, cu vârsta cuprinsă între 5- 14 ani, la concursul de admitere se face în perioada: 12-26 septembrie 2011  la secretariatul teatrului, între orele 9.00-16.00. Concursul de admitere va avea loc în data de 3 octombrie.

În cadrul cursului de teatru pentru copii se folosesc tehnici de actorie şi interpretare, prin intermediul cărora cei mici învaţă să îşi dezvolte memoria, atenţia, gândirea, imaginaţia.

Copiii nu devin actori profesionişti în cadrul cursurilor de teatru, dar reuşesc să-şi dezvolte creativitatea, imaginaţia, încrederea în sine, spiritul de echipă şi, nu în ultimul rând, învaţă să comunice.

Mai multe detalii pe blogul Teatrului Masca.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu