Hooleelogans: Sanziana si Pepelea

Miercuri, 28 septembrie, incepand cu ora 20:00, la Godot Cafe-teatru.

Hooleelogans, trupa castigatoare a premiului de regie la editia a VI-a a Festivalului de Teatru Tanar Ideo Ideis joaca in cadrul Open Stage – noul program lansat de Godot Café-Teatru, dedicat tinerelor talente.

Hooleelogans Timisoara trece de pe scena celui mai tanar festival de teatru pe scena celui mai tanar teatru independent. Ii puteti vedea miercuri, 28 septembrie, ora 20:00, la Godot Cafe-teatru. Intrarea este libera.

“Un rege meschin,o printesa necoapta si un smeu altruist, intr-o lume onirica si reala totodata, sunt ingredientele povestii noastre. Inspirat din opera lui Richard Kunisch dar si din scrierea lui Vasile Alecsandri, acest spectacol starneste tinerilor de astazi pofta pentru basmele de ieri. Restul e actiune……”, declara regizorul spectacolului, Mihai Prejban.

Colaborarea Ideo Ideis cu Godot a inceput in august 2011 si isi propune sa sustina teatrul tanar. Anul acesta premiul Godot a ajuns la trupa timisoreana Hooleelogans, pentru spectacolul “Sanziana si Pepelea”, inspirat din opera lui Richard Kunisch.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu