Lăsați-va treziți de cocoș!

Joi, 1 Decembrie, ora 12.30 în stația de metrou Unirii 1, Teatrul Masca prezintă spectacolul “Lăsați-va treziți de cocoș!”

“Entuziasmul meu legat de Ziua Națională nu a trecut niciodată dincolo de bucuria faptului că este o zi liberă și că traficul este mai puțin aglomerat. Primind propunerea și provocarea de a pregăti un spectacol pentru această ocazie, m-am găsit în situația de a mă întreba: ce îmi lipsește în această zi pentru a simți că este sărbătoare? (…)Și am realizat că ceea ce lipsește este tocmai aceasta: MEMORIA! Am uitat cât de frumoasă este țara aceasta cu tradițiile ei!

Cu aceste gânduri în minte, scenariul spectacolului pe lumină neagră, cu păpuși mânuite la masă, pregătit special pentru Ziua Națională, a venit fără efort! Vă aștept să vă spun o scurtă poveste, despre dealuri rotunde și gospodării cu grajd, despre portul popular și despre singurul ceas deșteptător insensibil la fusul orar – cocoșul!” (Laura Dumitrașcu Duică)

Ne bucurăm pentru că ne citești. Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi.
Ne poți susține prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu