Lăsați-va treziți de cocoș!

Joi, 1 Decembrie, ora 12.30 în stația de metrou Unirii 1, Teatrul Masca prezintă spectacolul “Lăsați-va treziți de cocoș!”

“Entuziasmul meu legat de Ziua Națională nu a trecut niciodată dincolo de bucuria faptului că este o zi liberă și că traficul este mai puțin aglomerat. Primind propunerea și provocarea de a pregăti un spectacol pentru această ocazie, m-am găsit în situația de a mă întreba: ce îmi lipsește în această zi pentru a simți că este sărbătoare? (…)Și am realizat că ceea ce lipsește este tocmai aceasta: MEMORIA! Am uitat cât de frumoasă este țara aceasta cu tradițiile ei!

Cu aceste gânduri în minte, scenariul spectacolului pe lumină neagră, cu păpuși mânuite la masă, pregătit special pentru Ziua Națională, a venit fără efort! Vă aștept să vă spun o scurtă poveste, despre dealuri rotunde și gospodării cu grajd, despre portul popular și despre singurul ceas deșteptător insensibil la fusul orar – cocoșul!” (Laura Dumitrașcu Duică)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu