BOOK: Cartea de Curtea Veche

O carte care se decide să evadeze din bibliotecă pentru a-şi găsi propria cale în viaţă.

BOOK este un personaj de benzi desenate create exclusiv pentru blogul Curtea Veche Publishing. În traducere, numele său înseamnă “Carte”, însă BOOK nu este orice carte, ci Cartea de Curtea Veche, o carte la care s-a lucrat cu drag de către o întreagă echipă de oameni, o carte în care s-a pus mult suflet şi care, având spiritul unui tânăr curajos, isteţ şi cu mult simţ al umorului, decide să evadeze din bibliotecă pentru a-şi găsi propria cale în viaţă.

Pe BOOK îl veți putea întâlni la cea de-a XIX-a ediție a Târgului Internațional Gaudeamus, printre cărţile de la târg, iar cititorii ce se vor încumeta să îl poarte pe BOOK în noi aventuri vor fi răsplătiţi.

Și, dacă tot vorbim de Gaudeamus și Cititorii de Curtea Veche: Alteţa Sa Regală Principele Radu al României, Adrian Cioroianu, Tudor Octavian, Ligia Pop sau Margareta Pâslaru sunt doar câţiva dintre autorii pe care vă invităm să îi (re)întâlniţi la standul Curtea Veche Publishing. Invitat special al târgului va fi Prof. Bernard Lategan, ce va veni din Africa de Sud special pentru lansarea cărţii sale la Curtea Veche Publishing. Fanii formaţiei Mes Quins îl vor putea întâlni pe unul dintre membrii acesteia, Silviu Gherman, cu o carte şi o lansare cu totul neconvenţionale.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu