Fără cap

Cu sau fără CAP, sunteți așteptați și voi! E despre iubire și se cântă live și se joaca teatru. Foarte bine!

Sâmbătă, 18 mai 2013, Teatrul de Sufragerie prezintă piesa “Fără cap”, după Truman Capote. Regia: Ioana Petre. Cu Razvan Ropotan & trupa Late Summer. Un spectacol adaptat de Teatrul de Sufragerie, un concert de teatru experiment în care se cântă 100% live de un band profesionist – Late Summer.

“Fără cap este un spectacol foarte bun, atât din punct de vedere regizoral cât şi actoricesc. Inspirat de Truman Capote, este povestea unui tânăr ce se îndrăgosteşte de o tânăr enigmatică, pe care o întâlneşte într-o zi ploioasă, pe una din străzile New York-ului. Combinaţia hibridă dintre realitatea trăită şi cea interioară care formează monologul lui Vincent poate fi urmărită ca un flux continuu al conştiinţei, cu o logică a sa proprie, trecerile între cele două registre fiind ingenios marcate prin elemente de scenografie şi costum. Spaţiul frontal, de tip confesiune, este folosit la maximum, explorând toate posibilităţile lui, prin elemente simple de decor.” (Revista Scena.ro)

Vii la Teatrul de Sufragerie, la noi acasă ca la tine acasă, te descalţi, iei un loc pe perna, sau pe fotoliu, e cald, e viu, e colorat. Servesti un ceai cald cu ghimbir, iasomie si soc impreuna cu o delicioasa prajitura de casa proaspat scoasa din cuptor. Si e din partea casei. Apoi, te trezeşti că cineva îţi vorbeşte. Doar ţie si celorlalti 19 spectatori care pot fi prietenii tai. O experienţă unică, intimă, personală. Un altfel de teatru, un altfel de spectacol. ACASA. Este un transfer de emoţie ca într-o atingere. Iar tu faci parte din spectacol. Aşa că lasă-te purtat de poveste. Deja îi aparţii. Sau ea îţi aparţine ţie?

Pe 24 mai Teatrul de Sufragerie implineste 1 an de existenta. De aceea, la fiecare reprezentatie pana pe 1 iunie vom sarbatori impreuna cu voi. TORT ANIVERSAR!

Intrare 40 lei de persoana (tratatia si biletul la spectacol incluse). Biletele se pot achizitiona online de la www.iabilet.ro, in limita a 20 de locuri disponibile sau cash de la casieria teatrului. Detalii la email teatruldesufragerie@gmail.com sau tel 0723.565.113. www.teatruldesufragerie.ro.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu