Ateliere de arta pentru copiii de 6-12 ani

În lunile septembrie și octombrie, Asociația Volum Art realizează, în cadrul proiectului Spațiu expandat, ateliere de arta pentru copiii de 6-12 ani.

Participarea se face în regim de gratuitate, pe bază de înscriere. Concomitent, părinții sunt invitați să participe la prezentări ale lucrărilor din cadrul acestui proiect de artă în spațiu public. Număr maxim de participanți: 15 copii. Durata atelierului: aproximativ două ore.Înscrieri și detalii la office@globalmindscape.ro și volumart@gmail.com sau, telefonic, la 0724 083 932 și 0736 393 844.

Copiii vor descoperi lucrările de artă care s-au așezat în parc pentru o perioadă de aproape două luni (8 septembrie – 31 octombrie 2011). Realizate de către artiștii Judit Balko, Mihai Balko, Otilia Boeru, Adina Cioran, Marius Leonte, Christian Paraschiv și Mima Sorocean, acestea dezvăluie o nouă față a îndrăgitului parc.

Programul atelierelor de arta pentru copii

Sâmbătă, 17 septembrie și duminică, 18 septembrie, ora 11.00: “Migrația sculpturilor în Parcul Kiseleff” – descoperire a lucrărilor așezate în parc și realizarea unor schițe cu acestea.

Sâmbătă, 1 octombrie și duminică, 2 octombrie, ora 11.00: “Nomazii gri” – observare a materialelor din care au fost realizate lucrările și atelier de construire a unor volume în spațiu pornind de la diverse materiale.

Sâmbătă, 15 octombrie și duminică, 16 octombrie, ora 11.00: “Pielea și corpul” – discuție despre relația om-natură și atelier de modelaj pornind de la tema corpului uman.

Vă rugăm să confirmați participarea în săptămâna evenimentului. Locație: Parcul Kiseleff, Șoseaua Kiseleff. Punct de întâlnire: la intrarea în  parc, pe partea cu Muzeul Național al Țăranului Român. Organizator proiect: Asociația Volum Art. Un proiect finantat de Administrația Fondului Cultural Național.

Notă: În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, atelierele se vor desfășura într-o altă locație.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu