Acesta este cel mai bun video cu pisici de pe internet

De acum este oficial: primul festival al înregistrărilor video cu pisici și-a desemnat marele câștigător.

Peste 10.000 de filmulețe au intrat în competiția primului festival al înregistrărilor video cu pisici. Un festival care are a avut loc în data de 30 august 2012 în Minneapolis, SUA, la Walker Art Center. Votul pentru desemnarea marelui câștigător a avut loc online și, evident, a fost un vot la care au putut participa toți utilizatorii de internet. Iar marele câștigător a fost desemnat filmulețul Henri 2, Paw de Deux, realizat de William Brandon.

“Este o mare onoare pentru mine. Nu cred să mai fi tors vreodată atât de tare!”, a declarat William Brandon atunci când a aflat că este fericitul câștigător al trofeului. Trofeu numit – cum altfel? – Pisicuța de aur. Și, nu în cele din urmă: dacă îl îndrăgiți pe Henri, îi puteți urmări gândurile și aventurile și pe pagina sa de facebook.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu